i reklamen på vänner

all denna reklam. låter jag som en pensionär? men jag kan tycka att det är bra ibland men inte när man bara vill ligga och slappa framför tvn och så kommer det en reklam om actimel, förlåt men vem bryr sig? iaf inte när man är trött och vill att några lättolkade program ska rulla framför ögonen på en.

vänner nu. en av mina favoritserier. när jag är på dåligt humör blir jag jätte glad av att titta på hur joey klantar sig eller när monica ska vara perfekt. hur kul som helst! 

var och fikade med en kompis idag. vi slutade lite tidigare så vi drog till mocco som ligger precis bevid skolan och satte oss där och pluggade. Vi var väldigt stolta eftersom vi kom på varför det blir mörkt så tidigt så här på vinter. Det är ju förstårs eftersom det är så jävla fult så här på höstvinter. ta en titt imorn när det är ljust. det ser ut som jag vet inte vad. kala träd, grå himmel och bara blött och rått över allt. höll på och trampa på en äcklig daggmask också. kom igen väder, lägg av! jag flyttar om det ska vara så här hela livet. 

annars händer det väl egentligen inte så mycket. funderar på om jag ska specialisera mig på något på min blogg. några förslag?? 

B-)  


Kommentarer
Postat av: Kattis

Åh,man får tacka.

Lycka till med bloggen och ha en fin kväll!

2008-11-11 @ 20:27:01
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hallå!

För att få den mer personlig kan man ju göra om den.

Men alla vill ju inte det.

Så känn efter vad du själv tycker.

Kram

2008-11-11 @ 20:54:40
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hihi, det är så lite så. Bara kul att hitta nya bloggar.

HA en kul kväll, jag ska snart kolla på Grey´s.

Kram

2008-11-12 @ 20:29:13
URL: http://kattis11.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0